Karbonades gemarineerd met St Feuillien bruin

Karbonades gemarineerd met Kasteel donker. Serveer met een glas St Feuillien bruin.

Categorie:  Hoofdgerecht  - 

Ingredi├źnten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 stuk(s) Schouderkarbonades
  • 2 Laurierblaadjes
  • 2 Takjes tijm
  • 2 Jeneverbessen
  • 2 Teentjes knofloook
  • 1 eetlepel (s) Bruine suiker
  • 1 eetlepel (s) Olijfolie
  • 1 fles(sen) St Feuillien bruin

Karbonades gemarineerd met St Feuillien bruin Werkwijze

  1. Leg de karbonades in een platte schaal en verdeel de kruiden, jeneverbessen en knoflook erover. Meng de suiker met de olijfolie en het bier en giet dit over het vlees. Dek af en laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast.
  2. Dep het vlees droog en rooster het in circa 15 minuten aan beide kanten bruin onder de grill. Bestrijk het tussendoor een paar keer met de marinade. Lekker met een spinaziesalade en aardappels met rozemarijn uit de oven. (Bron: Boodschappen 11 - 2014)

    Serveer met een glas St Feuillien bruin.
    stFeullienBrune