Garnalen met roereitjes
Garnalen met roereitjes en garnalenbisque met een glas Troubadour Speciale.
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 8 scharreleieren
- 1 klontje boter
- Peper, zout en muskaatnoot
- 8 eetlepel (s) schaaldieren saus (op basis van bijvoorbeeld een bisque of een vissoep)
- 300 gram verse gepelde grijze garnalen
- Fijngehakte bieslook
Garnalen met roereitjes Werkwijze
- Draai de eieren met een klontje boter tot roereieren en houd ze sappig (baveus). Breng ze daartoe, als ze klaar zijn, onmiddellijk in een ander recipiënt over. Kruid af met peper, zout en muskaatnoot.
- Breng de saus aan de kook en bind eventueel lichtjes. Kruid spicy af. Schep de helft van de roereitjes in vier ringen. Schik er de garnalen op en daarbovenop het restant van de roereieren. Strooi de fijngehakte bieslook op de roereitjes, giet er een cordon saus rond en trek de ringen weg.
Serverveer met een glas Troubadour Speciale.
Download hier het recept
Deel dit recept