Ramonoff van aardbeien

Ramanoff van aardbeien met zwarte peper. Serveer met een glas Broeder Jacob Bruin. 

Categorie:  Nagerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 200 gram lichte room
  • 500 gram rijpe doch stevige aardbijen
  • 4 cL gin
  • 6 cL cherrybrandy
  • 1 stuk(s) citroen
  • Kristalsuiker
  • poedersuiker
  • zwarte peper uit de molen

Ramonoff van aardbeien Werkwijze

  1. Een kwart van de aardbeien in een vorm met de room mengen. Voeg daarna de cherrybrandy en de gin toe en breng op smaak met suiker en citroensap. De overige aardbeien in dunne plakjes snijden en in de vorm tegen elkaar aan laten staan. Nappeer de bodem van een diep bord met de aardbeien jus en schik er de vruchten op. Bestrooi redelijk met poedersuiker en maal er zwarte peper overheen.

    Serveer met een glas Broeder Jacob Bruin.
    Broeder Jacob Bruin
  2. Download hier het recept