Geitenkaas met peer

Warme geitenkaas met gepocheerde peertjes. Serveer met een glas Lindemans Faro 

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) grote vastkokende peren
  • 1 fles(sen) Lindemans Faro
  • 4 stuk(s) bruin brood
  • 4 stuk(s) plakjes geitenkaas
  • tijm

Geitenkaas met peer Werkwijze

  1. Schil de peren en snijd ze door midden. Giet de Lindemans Faro in een steelpannetje en leg er de peren in. Laat ze op een zacht vuur garen. Schep de peren uit de Lindemans Faro en laat het bier verder inkoken tot een lichte siroop. Giet de siroop over de peren en laat afkoelen. Leg op ieder sneetje brood een plakje geitenkaas en breng op smaak met de tijm. Schuif de sneetjes even onder de grill tot ze licht kleuren. Leg de kaas toastjes op borden, samen met een gepocheerde peer en lepel er een beetje siroop omheen.

    Serveer met een glas Lindemans Faro.
    Lindemans Faro
  2. Download hier het recept