De Beleving van Ton

Vanaf heden heeft Multi Bier een nieuw "culinair" gezicht om ons platform Bier & Spijs naar een hoog en vooral zeer smakelijk niveau tillen. Er zijn slechts een aantal mensen die hun ongekende passie, gevoel voor kwaliteit en smaak en bijzondere liefde voor ambacht kunnen vertalen in een gerecht. Zij laten je speekselklieren overuren maken door slechts een verhaal te vertellen over de keuze van ingrediënten, de bereiding van een mooi stukje vlees of vis en de umami van smaken die plaats vindt wanneer deze prachtige producten samen gaan met een passend glas bier of wijn. Wij presenteren U de passievolle beleving van... Chefkok Ton van Melis.

Chefkok Ton van Melis stelt exclusieve bier en spijs combinaties op, welke u op deze website kunt vinden. 
Ook staan deze gerechten dan aangeprezen bij Restaurant de Beleving in Asten. 

Het gerecht is: Jonge bladspinazie met asperges en gerookte zalm

MULTI BIER bier  spijs april 2017 asperges

 

Het gerecht is: Tartaar van zalm met gemarineerde asperges
Download hier het recept

MULTI BIER bier  spijs maart 2016 asperges

 

Het gerecht is: Lamslasagne
Download hier het recept

MULTI BIER bier  spijs maart 2016 Lasagne

 

Het gerecht is: Ganzenlever met gekaramelliseerde appeltjes
Download hier het recept

MULTI BIER bier  spijs Ganzenlever2


Het gerecht is: Mosselen met Gorgonzola

Download hier het recept

MULTI BIER bier  spijs Mossel

 

 

Het gerecht is: Belgische Runderstoofpot
Download hier het recept

MULTI BIER bier  spijs april 2015 stoofpot

 


 

Hieronder het artikel uit het Multi Bier Magazine: 

Artikel-Beleving-Ton