Zoek op recept of bier

Voer recept titel in
Categorie

Kip Parmezaan met spaghetti en tomatensaus

Kip Parmezaan met spaghetti met tomatensaus. Serveer met een glas Troubadour Speciale. 

Categorie:  Hoofdgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 eetlepel (s) olijfolie
  • 2 stuk(s) knoflook (tenen) geperst
  • 4 kipfilets
  • 1 fles(sen) tomatensaus (sugocastradizonale)
  • 1 bakje basillicum (15g)
  • 2 zakje(s) mozzarella (a 125g) in dunne plakken
  • 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 zakje(s) salade croutons knoflooksmaak (40g)

Kip Parmezaan met spaghetti en tomatensaus Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Vet de bodem van de ovenschaal in met de olie en knoflook en bestrooi met peper. Leg de kipfilets in de schaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat de kip helemaal bedekt is met saus. Verdeel de basilicum erover. Verdeel de helft van de mozzarella en de helft van de Parmezaanse kaas over de saus. Verdeel de croutons en de rest van de mozzarella en Parmezaanse kaas.
  2. Bak de kip in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Controleer na ca. 30 min. Dek de schaal af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.
  3. Serveer met een glas Troubadour Speciale.
    speciale Troub
  4. Download hier het recept