Zoek op recept of bier

Voer recept titel in
Categorie
 

Kalfsrol met ganzenlever, appelen en wortelzalf. Serveer met een glas St. Feuillien Blond. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Kantonese roerbak. Serveer met een glas St. Feuillien Blond

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Karbonades gemarineerd met Kasteel donker. Serveer met een glas St Feuillien bruin.

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Kip Parmezaan met spaghetti met tomatensaus. Serveer met een glas Troubadour Speciale. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Krokant gebakken kalfszwezerik met ganzenlever saus. Serveer met een glas Wilderen Goud. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 
 

Mediteraanse couscous met gegrilde groenten en kip. Serveer met een glas St. Feuillien Saison.

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Mosselen met gorgonzola, bereid met St Feuillien Car d'OR

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Mosselen uit de wok. Serveer met een glas Wilderen Tripel Kanunnik. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Paling in 't groen. Serveer met een glas Troubadour Blond. 

Categorie:  Hoofdgerecht