Zoek op recept of bier

Voer recept titel in
Categorie

Front page

 

Recepten beginnend met starting with G

 

Garnalen met mango en een glas Maisel's Weisse. 

Categorie:  Voorgerecht
 

Garnalen met roereitjes en garnalenbisque met een glas Troubadour Speciale.

Categorie:  Voorgerecht
 

Gegrilde courgette met kikkererwtenpuree met een glas Malheur 6.

Categorie:  Voorgerecht
 

Gerookte zalmmouse in komkommervorm. Serveer met een glas Blanche de Namur.  

Categorie:  Tussengerecht
 

Gegrilde tonijn met crème. Serveer met een glas Birra del Borgo Enkir. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Gehaktballetjes met krieken. Serveer met een glas St. Feuillien Blond. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Gekookte kreeft in bouillon. Serveer met een glas Lindemans Framboise. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Geroosterde hoen en varkensspek met een diablesaus. Serveer met een glas Lindemans Geuze. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Gestoofd konijn met appeltjes, rozijnen en kaneel. Serveer met een glas Bush Amber. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Zalm, Pangasius en groene asperges. Serveer met een glas Lindemans Pecheresse.  

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Gegrilde kipfilet met perzik en frisse salade. Serveer met een glas Maisel's Weisse. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Garnalensalade met een glas Lindemans Appel.

Categorie:  Voorgerecht
 

Gegratineerde Uiensoep. Serveer met een glas Lindemans Geuze.

Categorie:  Voorgerecht
 

Warme geitenkaas met gepocheerde peertjes. Serveer met een glas Lindemans Faro 

Categorie:  Voorgerecht
 

Gegrilde camembert. Serveer met een glas Troubadour Obscura.

Categorie:  Tussengerecht
 

Gegrilde hazenrug met crème van pastinaak met wildjus. Serveer met een glas Malheur 12.

Categorie:  Hoofdgerecht

Goedgevulde linzensoep met lamsvlees en rookworst. Serveer met een glas Malheur 10.

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Geitenkaasballetjes, serveer met een glas Maisel's Dunkel.

Categorie:  Tussengerecht
 

Gevulde kip met aardappelpuree en salade. Serveer met een glas Broeder Jacob Tripel. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Gebakken herfstbiefstukjes met vijgen. Serveer met een glas Troubadour Obscura. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Garnalen met appel en gember. Serveer met een glas Wilderen Goud.

Categorie:  Voorgerecht
 

Gerookte zalm met citroencrème. Serveer met een glas Lindemans Framboise.

Categorie:  Tussengerecht
 

Kalkoen gevuld met bacon. Serveer met een glas Lindemans Geuze. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Gefrituurde groente in bierbeslag met tartaarsaus

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Garnalen risotto met St. Feuillien Saison - ontwikkeld door Danny Smink, werkzaam bij Multi Bier

Categorie:  Hoofdgerecht