Zoek op recept of bier

Voer recept titel in
Categorie

Front page

 

Recepten beginnend met starting with S

 

Sint-Jacobsvrucht met gebakken witlof, truffel en foie gras. Serveer met een glas St. Feuillien Tripel. 

Categorie:  Voorgerecht
 

Stoofpotje van zeetong en bospaddenstoelen. Serveer met een glas Broeder Jacob Tripel. 

Categorie:  Voorgerecht
 

Stronkje witlof in krokant spek. Serveer met een glas Lindemans cuveé rené grand cru.  

Categorie:  Voorgerecht
 

Sesamstengels met een gekoeld glas Lindemans Framboise.

Categorie:  Tussengerecht
 

Sushi met een lekker glas Wilderen Goud.

Categorie:  Tussengerecht
 

Sliptong met komkommersaus. Serveer met een glas Maisel's Weisse. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Spareribs in Amerikaanse barbecue marinade. Serveer met een glas Malheur 6. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Spaghetti Bolognese. Serveer met een glas St. Feuillien Saison. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Scampi met vadouvan curry en risotto. Serveer met een glas Tripel Kanunnik. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Salade niçoise. Serveer met een glas Maisel's Weisse. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en verse kruiden. Serveer met een glas St. Feuillien Saison. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Schouderkarbonade met abrikozen en een zoetzure saus. Serveer met een glas Malheur 10.  

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Suikertaart. Serveer met een glas Lindemans Geuze.

Categorie:  Nagerecht
 

Sabayon met frambozen, cassisbessen en meringue. Serveer met een glas Lindemans Cassis.

Categorie:  Nagerecht
 

Salade van gerookte kip met fruitige dressing. Serveer met een glas Lindemans Kriek.

Categorie:  Voorgerecht
 

Salade met kip en kersen. Serveer met een glas Blanche de Namur.  

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Steak friet d'anvers. Serveer met een glas Troubadour Speciale. 

Categorie:  Hoofdgerecht
 

Selderijsalade met tonijn en wasabi. Serveer met een glas Wilderen Goud.

Categorie:  Voorgerecht