Selderijsalade met tonijn en wasabi

Selderijsalade met tonijn en wasabi. Serveer met een glas Wilderen Goud.

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediƫnten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 500 gram selderijsalade
  • 300 gram rauwe tonijn, zonder vel of graten
  • 2 theelepel (s) wasabi
  • 4 eetlepel (s) kappertjes, uitgelekt
  • 200 gram komkommer
  • peper en zout

Selderijsalade met tonijn en wasabi Werkwijze

  1. Verdeel de selderijsalade in twee porties. Meng de wasabi door de ene helft. Snijd de tonijn heel fijn. Schil de komkommer en hak deze ook in kleine stukjes. Verdeel de selderij-wasabi salade over 4 glaasjes.
  2. Voeg er peterselie en kappertjes toe en vervolgens de tonijn. Druk lichtjes aan met de bolle kant van een klein lepeltje om alles glad te strijken. Verdeel daarna de andere portie selderijsalade en de komkommer over de glaasjes.
  3. Breng op smaak met peper en zout, dien ijskoud op samen met een dessertvorkje.

    Serveer met een glas Wilderen Goud.

    Wilderen Goud
  4. Download hier het recept