Kaaspoffertjes

Kaaspoffertjes. Serveer met een glas Troubadour Speciale.

Categorie:  Tussengerecht  - 

Ingrediƫnten

Voor 4 personen ()

Recept

  • zachte roomboter
  • 0.25 stuk(s) poffertjes mix
  • 200 mL melk
  • 0.5 eetlepel (s) ei
  • 63 gram pittige kaas, geraspt

Kaaspoffertjes Werkwijze

  1. Klop een dik vloeibaar beslag van de poffertjes mix, de melk en het ei. Meng de geraspte kaas erdoor. Laat de poffertjespan op halfhoog vuur heet worden. Kwast de holtes dun in met boter en schenk er met een maatbeker of juslepel poffertjesbeslag in.
  2. Werk snel en vul de holtes met de wijzers van de klok mee. Bak de poffertjes in 3-4 minuten per kant gaar en goudbruin. Keer ze met een vorkje zodra de bovenkant bijna droog en mooi gerezen is. Houd ze warm en bak snel door tot dat al het beslag op is. Serveer de poffertjes met een klontje boter en eventueel nog wat extra kaasrasp.

    Serveer met een glas Troubadour Speciale.

    Troub speciale
  3. Download hier het recept