Jonge bladspinazie met asperges en gerookte zalm

Jonge bladspinazie met asperges en gerookte zalm

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 16 stuk(s) Mini buffel mozarella
  • 160 gram Jonge bladspinazie zonder steeltjes
  • 4 stuk(s) Tommy tomaatjes
  • 120 gram Gerookte zalm
  • 1 stuk(s) bosui dun gesneden
  • 4 stuk(s) Dikke asperges, geblancheerd
  • 0.5 stuk(s) Ui, dun gesneden

Sauce

  • 50 gram Walnoten, gepeld
  • 50 mL Creme Fraiche

Recept

  • 1 stuk(s) Schijfje citroen ter garnering
  • 1 stuk(s) Hardgekookt ei, ter garnering
  • 1 handvol (s) Amandelschilfers uit de oven, ter garnering

Jonge bladspinazie met asperges en gerookte zalm Werkwijze

  1. Asperges kort blancheren, eitje koken, tomaatjes in 4 partjes, 4x30 gr gerookte zalm, de ui en bosui dun snijden. De ingrediënten voor de dressing mengen en pureren. Decoreren zoals op de foto. Dressing als laatste toevoegen.
    Drink bij dit gerecht een Maisel & Friends Citrilla Weizen IPA. Smakelijk!
    Citrillia en glas