Wraps met roomkaas, sla en zalm

Wraps met roomkaas, sla en zalm. Serveer met een glas Lindemans Framboise.

Categorie:  Tussengerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 3 wraps

Cream

  • 1 potje(s) roomkaas (Boursin)
  • 200 gram gerookte zalm (dun gesneden)
  • Ijsbergsla
  • Lindemans Framboise

Wraps met roomkaas, sla en zalm Werkwijze

  1. Schil de komkommer met het mes en snijd de komkommer in de lengte door midden. Lepel met de theelepel de zaadjes uit de komkommer en maak met de dunschiller of kaasschaaf daarna lange reepjes en leg deze tussen keukenpapier zodat deze minder vochtig word. Doe de roomkaas in een kom of schaal en voeg hier naar smaak fijn geknipte bieslook en peterselie aan toe en breng op smaak met de zout, peper en de paprikapoeder.
  2. Maak daarna de verpakking met wraps open en leg deze naast elkaar op de aanrecht Besmeer de wraps royaal met het roomkaas mengsel Leg daarna halverwege de helft van de wrap wat gewassen sla of rucola en leg hierop de plakjes zalm. Leg daarna wat reepjes komkommer op de zalm en sla en rol daarna de wrap stevig op(zorg dat je de uiteinde naar binnen vouw (zie aanwijzing op de verpakking van de wrap) Pak deze goed stevig in de folie en leg ze daarna voor een uurtje in de koelkast om op te stijven Haal daarna de folie er af en snij de wrap schuin door de midden en leg op een bord.

    Serveer met een glas Lindemans Framboise.
    lindemans-frambose
  3. Download hier het recept