Gestoomde visspiesjes van zalm en pangasiusfilet

Zalm, Pangasius en groene asperges. Serveer met een glas Lindemans Pecheresse.  

Categorie:  Hoofdgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 150 gram zalmfilet
  • 8 panagasiusfilets
  • 1 fles(sen) Lindemans Pecheresse
  • 1 busseltje groene asperges
  • sjalotjes
  • 50 gram boter
  • Versgemalen peper

Gestoomde visspiesjes van zalm en pangasiusfilet Werkwijze

  1. Snijd de zalm in 8 blokjes. Rol de blokjes zalm in de pangasiusfilets en steek ze per 2 op spiesjes. Snijd de asperges in stukjes en stroom ze samen met de visspiesjes.
  2. Pel de sjalotjes en snipper ze. Stoof ze in een klontje boter. Voeg de Lindemans Pecheresse erbij en laat op een hevig vuur inkoken. Klop de rest van de boter door de saus en werk ze af met versgemalen peper.

    Serveer met een glas Lindemans Pecheresse.
    lindemans perzik
  3. Download hier het recept