Meloen met fruit

Meloen met fruit. Serveer met een glas Maisel's Weisse.

Categorie:  Nagerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) rijpe peer
  • 2 stuk(s) Cantaloupe of Galia meloenen
  • 6 eetlepel (s) verse ananas, in blokjes
  • 0.5 stuk(s) ontpitte en geschilde mango
  • 8 stuk(s) onpitte witte druiven
  • 2 stuk(s) sap van sinaasappelen
  • 4 stuk(s) takjes verse citroenmelisse of munt

Meloen met fruit Werkwijze

  1. De meloen halveren en de zaadlijst en zaadjes verwijderen. Met een speciaal lepeltje zoveel mogelijk bolletjes uit de meloen steken. De peer schillen, klokhuis verwijderen en gelijkmatige blokjes snijden. De ontpitte en geschilde mango in blokjes snijden. De druiven halveren. Het fruit over de uitgeholde meloenen verdelen en met sinaasappelsap vullen. Eventueel met ander fruit uit te breiden.

    Serveren met een glas Maisel's Weisse.
    Maisel-weisse
  2. Download hier het recept