Suikertaart met Lindemans Geuze

Suikertaart. Serveer met een glas Lindemans Geuze.

Categorie:  Nagerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) taartbodem van brokkeldeeg
  • 200 gram suiker
  • 2 eieren
  • 1 fles(sen) Lindemans geuze
  • 35 gram boter

Suikertaart met Lindemans Geuze Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. doe de taartbodem in een taartvorm en prik het deeg goed in met een vork. Strooi de suiker gelijkmatig over de taartbodem. Klop de eieren los met de Lindemans Geuze en giet het mengsel voorzichtig over de taartbodem. Verdeel de in stukjes gesneden boter over de taart en zet de taartvorm in de oven. Bak de taart gedurende 35 minuten.

    Serveer met een glas Lindemans geuze.
    LindemansGeuze
  2. Download hier het recept