Sabayon met frambozen

Sabayon met frambozen, cassisbessen en meringue. Serveer met een glas Lindemans Cassis.

Categorie:  Nagerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 eetlepel (s) frambozencoulis
  • 8 stuk(s) eierdooiers
  • 8 stuk(s) halve eierschaaltjes griessuiker
  • 12 stuk(s) halve schaaltjes sinaasappelsap, verse frambozen, cassisbessen, bramen en rode bessjes
  • 4 meringue bodempjes

Sabayon met frambozen Werkwijze

  1. Klop de dooiers, de suiker, het bier en het fruitsap door elkaar en klop op zoals een sabayon. Schik de rode vruchten in dessertschalen op de meringuebodems, giet er de frambozencoulins over en vul de schaal verder met sabayon.

    Serveer met een glas Lindemans Cassis.
    lindemans cassis
  2. Download hier het recept