Krabbenvlees met kokos- en kerriecrème

Krabbenvlees met kokos- en kerriecrème en een glas Maisel's Weisse.

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • mild kerriepoeder
  • 400 gram gekookt krabbenvlees
  • 2 eetlepel (s) visfond
  • 2 radijsjes
  • 1 eetlepel (s) fijngesneden lente-ui
  • Peper uit de molen en zout naar smaak

Krabbenvlees met kokos- en kerriecrème Werkwijze

  1. Op de laagste hittebron de kokoscrème in een sauspannetje al roerende laten smelten. Het milde kerriepoeder en de visfond toevoegen. Hittebron iets verhogen en al roerende kort verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout. De warme saus over amuselepels en schaaltjes verdelen en het krabbenvlees erop rangschikken. Met dunne plakjes radijs en fijngesneden lente-ui garneren.

    Serveren met een glas Maisel's Weisse.
    maisel-weisse
  2. Download hier het recept