Welsh rarebit

Welsh rarebit. Serveer met een glas Lindemans Geuze.

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediƫnten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 glas (glazen) Lindemans Geuze
  • 200 gram chedder
  • 1 eetlepel (s) boter
  • enkele sneetjes meer granen brood
  • Een beetje Engelse mosterd
  • 8 eetlepel (s) walnoten

Welsh rarebit Werkwijze

  1. Rasp de cheddar en doe hem in een pannetje met de lindemans geuze en de boter. Laat alles op een zacht vuur smelten terwijl je het regelmatig omroert. Smeer de broodjes ondertussen in met een beetje Engelse mosterd. Hak de noten grof en giet de gesmolten cheddar over de sneetjes brood en stooi er tot slot walnoten over. Dien gelijk op met een glas Lindemans geuze

    Serveer met een glas Lindemans Geuze.

    LindemansGeuze
  2. Download hier het recept