Rozijnen toast met een chutney van peer

Rozijnen toast met stilton, peer en selderij met chutney van peer. Serveer met een glas Troubadour Obscura.

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediƫnten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 stuk(s) geschilde peren in fijne blokjes
  • 50 gram gekneusde amandelen
  • 100 gram suiker
  • 3 eetlepel (s) rode wijnazijn
  • 25 cL rode pesto
  • 1 stuk(s) kaneelstok
  • 1 stuk(s) Rozijnenbrood
  • 4 stuk(s) stilton
  • 1 stuk(s) peer
  • 4 stuk(s) geschilde witte selder in fijne julienne

Rozijnen toast met een chutney van peer Werkwijze

  1. Doe voor de chutney de peren, de amandelen, de suiker, de wijnazijn, de porto en de kaneelstok samen in een pan en laat inkoken tot een lichte confituur. Toast dikke stukken rozijnenbrood en leg daarop een salade van peer en selder met een plak stilton.

    Serveer de chutney apart met een glas Troubadour Obscura.

    troubadour obscura
  2. Download hier het recept