Tempura van vis, garnalen en wortel

Tempura van vis, garnalen en wortel. Serveer met een glas Lindemans Faro 

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 200 gram visfilet naar keuze
  • 8 stuk(s) gepelde reuzengarnalen
  • 1 stuk(s) wortel
  • 1 stuk(s) ei
  • 75 gram bloem
  • 0.5 fles(sen) Lindemans Faro

Tempura van vis, garnalen en wortel Werkwijze

  1. Snijd de vis in beetgare stukken. Snijd de garnalen half doormidden. Snijd de wortel in zeer dunne plakjes met behulp van een dunschiller. Klop het ei los en roer het samen met de bloem en de Lindemans Faro tot een smeuïg beslag.
  2. Haal de stukken vis en garnalen door het beslag en bak ze goudgeel in hete frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Haal de plakjes wortel door het beslag en frituur ze. Schik de vis, de garnalen en de wortelplakjes op een schotel en serveer met een glas Lindemans Faro.

    Serveer met een glas Lindemans Faro.
    Lindemans Faro
  3. Download hier het recept