Rundertartaar met haringkaviaar

Rundertartaar met haringkaviaar en pommes pont-neuf. Serveer met een glas Malheur 10

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 eierdooiers
  • 600 gram vers gemalen of met mes fijngehakt rundlvees
  • 1 eetlepel (s) zachte mosterd
  • 1 eetlepel (s) engelse saus
  • Peper en zout
  • 100 gram haringkaviaar
  • 4 eetlepel (s) lichte mayonaise
  • 12 stuks pommes pont-neuf
  • Peper en zout

Rundertartaar met haringkaviaar Werkwijze

  1. Meng het rundvlees met de eierdooiers, de mosterd en de engelse saus en breng op smaak met peper en zout. Voeg omwille van de combinatie tartaar-kaviaar géén andere klassieke tartaarelementen (zoals ui,kappertjes…) toe. Dresseer de mengeling in een ring op een bord, smeer er de kaviaar bovenop en lepel er een cordon mayonaise rond.

    Verwijder de ring en serveer met de pomme pont-neuf en een glas Malheur 10.
    Malheur 10
  2. Download hier het recept