Aardappel gevuld met pesto

Aardappel gevuld met pesto. Serveer met een glas Steenberge Pilsener.

Categorie:  Tussengerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 eetlepel (s) pesto
  • 4 stuk(s) kruimige aardappels
  • 3 eetlepel (s) room
  • 1 stuk(s) ei
  • peper en zout

Aardappel gevuld met pesto Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden Kook de aardappels gaar met wat zout. Snijd het kapje eraf en hol de aardappels uit. Meng het afgekoelde kruim met de pesto, de room, het ei en peper en zout.
  2. Vul hiermee de aardappels en zet ze in een ovenschaal. Zet de aardappels voor het serveren 25 minuten in de voorverwarmde oven.

    Serveer met een glas Steenberge Pilsener.
    Steenberge
  3. Download hier het recept