Warme geitenbrie

Warme geitenbrie met broodjes. Serveer met een glas Broeder Jacob Bruin.

Categorie:  Tussengerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 25 gram roomboter
  • 4 stuk(s) sneetjes vloerbrood (spelt)
  • 2 stuk(s) kleine handperen
  • 200 gram geitenbrie
  • 2 stuk(s) takjes tijm

Warme geitenbrie Werkwijze

  1. Verwarm de ovengrill voor. Kwast het brood aan beide kanten dun in met olie. Snijd elke boterham schuin in 3-4 repen. Leg ze op een rooster. Was de peren en snijd ze in vieren. Verwijder het klokhuis, schil ze eventueel en snijd de peren in dunne partjes.
  2. Snijd de geiten brie in dunne plakken. Beleg de broodjes met peer en geiten brie. Strooi er wat tijmblaadjes over. Schuif het rooster 2-3 minuten onder de hete ovengrill, tot de kaas gesmolten is en begint te kleuren.

    Serveer direct met een glas Broeder Jacob Bruin.
    Broeder Jacob Bruin
  3. Download hier het recept