Zoek op recept of bier

Voer recept titel in
Categorie

Aspergesalade

Aspergesalade met makreel, groen en witte asperges. Serveer met een glas Blanche de Namur.  

Categorie:  Tussengerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 300 gram Witte asperges, geschild en harde uiteinde verwijderd
  • 1 pakje saus voor asperges
  • 300 gram groene asperges, harde uiteinde verwijderd
  • gram gerookte makreelfilet, in stukjes
  • 1.5 eetlepel (s) peterselie, fijngehakt
  • 19 gram boter

Aspergesalade Werkwijze

  1. Snijd de witte en groene asperges in de lengte doormidden en vervolgens in stukjes. Kook de witte asperges 10 minuten in water. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Kook de groene asperges 5 minuten in water. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de boter erdoor. Meng de witte en groene asperges en schep de makreel, peterselie en de saus erdoor. Serveer met gebakken aardappelen of ovenfriet voor een volwaardige maaltijd.

    Serveer met een glas Blance de Namur.
    blanche de namur
  2. Download hier het recept