Zoek op recept of bier

Voer recept titel in
Categorie

Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes met een glas Lindemans Pecheresse.

Categorie:  Voorgerecht  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) plakken bladerdeeg
  • 4 eetlepel (s) geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 eetlepel (s) geraspte jonge kaas
  • paprikapoeder

Bladerdeeghapjes Werkwijze

  1. Verwarm de over voor op 180 graden. strooi over de eerste plak bladerdeeg de geraspte parmazaanse kaas, vouw ze dubbel en snijd ze in reepjes. Doe het zelfde met de tweede plak en de jonge kaas.
  2. Herhaal deze werkwijze met het derde plak en het paprikapoeder. Leg de staafjes op de ovenplaat en bak ze 7 à 8 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze afkoelen. Rijg ze per twee of drie aan een spiesje en schik ze eventueel in een glas.

    Serveer met een glas Lindemans Pecheresse.

    Lindemans Perzik
  3. Download hier het recept